Τα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα και της Μισέλ Ομπάμα έρχονται στα ελληνικά!

Οι εκδόσεις «Εν Πλω», με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνουν την έκδοση στην ελληνική γλώσσα των δύο βιβλίων του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα αντίστοιχα.

 

Λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο βιβλία, τους τίτλους και τις ημερομηνίες έκδοσής τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

 

Τα δύο βιβλία, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική γλώσσα από την  Athensbookstore  Publications,  εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα επιχειρηματική επένδυση των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ.

 

Τη διεύθυνση έκδοσης των δύο βιβλίων έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Μουρούτης, επικοινωνιολόγος, ο οποίος πρόκειται να συνεργαστεί ευρύτερα με την Athensbookstore  Publications,  αναλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, την ευθύνη μιας νέας σειράς που θα αφορά σε σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου για την αποκλειστική έκδοση στα ελληνικά των πολυαναμενόμενων βιβλίων «είναι πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε μεταξύ κορυφαίων εκδοτικών οίκων παγκοσμίως, προκειμένου να μοιραστούμε με το ελληνικό κοινό τις ιδέες και τις σκέψεις του πρώην Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας».

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε το σχολιό σας!