Πώς θα δημιουργήσετε το δικό σας #2017bestnine κολάζ στο Instagram

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και σίγουρα αυτή στην οποία τα likes του κόσμου μετράνε λίγο παραπάνω για τον εγωισμό του καθενός. Άλλωστε στο Instagram, για το οποίο και ο λόγος, θέλουμε να δείχνουμε την πιο όμορφη, ανέμελη, σοφιστικέ, πολυταξιδεμένη, cool με λίγα λόγια, πλευρά της ζωής μας -ακόμη κι αν η καθημερινή μας πραγματικότητα διαφέρει αρκετά από αυτά που επιλέγουμε να παρουσίασουμε. 

Σε κάθε περίπτωση, το Instagram είναι το μέρος που πας να χαζέψεις όμορφα πράγματα, και για αυτό ακριβώς μας αρέσει. Και έτσι φέτος, όπως και πέρυσι, το κοινωνικό δίκτυο παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ποιες φωτογραφίες τους από τη χρονιά που πέρασε αγάπησε περισσότερο ο κόσμος. Το γνωστό πλέον, #bestnine. 

 

 

Πρόκειται για ένα κολλάζ που παρουσιάζει στον κάθε χρήστη τις 9 φωτογραφίες του που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like μέσα στο περασμένο έτος, το οποίο και στην πορεία μπορεί να ανεβάσει στο Instagram (και σε άλλα social media) ως ετήσιο απολογισμό. Και να πάρει, φυσικά, μερικά like ακόμα. 

 

Πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας #2017bestnine; Απλά πηγαίνετε στο 2017bestnine.com, πληκτρολογήστε το Instagram username σας στη σχετική μπάρα και αφήστε την εφαρμογή να δημιουργήσει το προσωπικό κολλάζ σας για το 2017. Λόγω μεγάλης ζήτησης, η δημιουργία του κολλάζ μπορεί να πάρει μέχρι και 10 λεπτά, αξίζει όμως την αναμονή. 

 

Αφήστε το σχολιό σας!