Η Lady Gaga έγινε υπάλληλος των «Starbucks» για μία ημέρα (βίντεο)

Η Lady Gaga φόρεσε την ποδιά της και έγινε βοηθός σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας των «Starbucks» στην Καλιφόρνια, αυτή την Παρασκευή (16/6).

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της συνεργασίες που σύναψε με την εταιρεία για τη φιλανθρωπική καμπάνια «Cups of Kindness». Πρόκειται για μία συλλογή ροφημάτων που θα δωρίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις της σε ιδρύματα που ασχολούνται με νέους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η Lady Gaga βρέθηκε στα Starbucks για να προετοιμάσει και να σερβίρει τα ροφήματα της συγκεκριμένης σειράς, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους πελάτες που έκαναν την παραγγελία τους και είδαν αναπάντεχα τη διάσημη τραγουδίστρια να τους εξυπηρετεί με προθυμία.

Η εκστρατεία «Cups of Kindness» είναι μία εξιδανικευμένη ιδέα των «Starbucks» με το ίνδαλμα της pop και το ίδρυμα «Born This Way», το οποίο δημιούργησε η ίδια και η μητέρα της.

«Γινόμαστε υγιέστεροι και ευτυχισμένοι όταν ζούμε τη ζωή μας με συμπόνια και οι κοινότητές μας είναι ισχυρότερες όταν αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας με γενναιοδωρία και σεβασμό», δήλωσε σχετικά η Lady Gaga.

Δείτε τη Lady.Gaga σε ρόλο barista παρακάτω:

 

Πηγή: hit-channel.com

Αφήστε το σχολιό σας!