Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Γιατί έκαναν δώρο ακουστικά σε άλλους επιβάτες

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ζευγάρι; Είναι άπαιχτοι! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγό του Αμάλ, σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά πώς είναι να «ταξιδεύει κανείς στον κόσμο με δύο μωρά ηλικίας 6 μηνών».

 

Σύμφωνα με μια πηγή του Page Six, το ζευγάρι πρόσφατα επιβιβάστηκε σε μία πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είναι και η βάση τους, και γνωρίζοντας πόση φασαρία μπορεί να κάνουν τα δίδυμα μωρά τους, αποφάσισαν να δώσουν ακουστικά που εξαλείφουν τους ήχους σε όλους τους επιβάτες της πρώτης θέσης, λίγο πριν την απογείωση. Για την περίπτωση που οι μικροί Έλλα και Αλεξάντερ γινόντουσαν λίγο πιο θορυβώδεις.

 

Τα ακουστικά έφεραν το λογότυπο της εταιρείας Tequila Casamigos, την οποία ίδρυσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Ράντ Γκέρμπερ και έφεραν ένα σημείωμα που έλεγε «ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων αν τα μωρά κλάψουν».

Ακόμη και ο Κουέντιν Ταραντίνο, που ήταν στη συγκεκριμένη πτήση, φόρεσε τα ακουστικά, σύμφωνα με την πηγή, παρόλο που τα παιδιά των Κλούνεϊ δεν ακούστηκαν καθόλου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχολιό σας!