Τρόμος σε συναυλία του Eminem από ήχο πυροβολισμού (vid)

Eminem δέχθηκε έντονη κριτική επειδή χρησιμοποίησε ήχο από πυροβολισμό σε μία από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

 

Ο Αμερικανός ράπερ ήταν επικεφαλής στο μουσικό φεστιβάλ «Bonnaroo» στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Kill You» ακούστηκε ξαφνικά ένας δυνατός και αρκετά αληθοφανής κρότος πυροβολισμού.

 

Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονταν ανάμεσα στους θεατές τρόμαξαν και έσκυψαν για να αποφύγουν την «ένοπλη επίθεση» που πίστεψαν ότι είχε πραγματοποιηθεί στη συναυλία του Eminem.

 

Σαφέστατα πρόκειται για ένα θλιβερό παράδειγμα της ζωής στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, όπου οι πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις συμβαίνουν μία μετά την άλλη.

 

Εξάλλου είχε προηγηθεί το αιματηρό χτύπημα στο φεστιβάλ «Route 91 Harvest»του Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2017, με έναν άνδρα 64 ετών να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει 58 ανθρώπους, ενώ τραυματίστηκαν άλλα 851 άτομα.

 

Ο πανικός που επικράτησε στη συναυλία του Eminem όταν ακούστηκε ο κρότος του πυροβολισμού, αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά και στα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα οι παρευρισκόμενοι.

 

 

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν στους χώρους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου ασκήθηκε έντονη κριτική στον Eminem για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

 

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν χρήστες του διαδικτύου που υποστήριξαν τον «Slim Shady», Υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιεί ήχους από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αυτού του τραγουδιού εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια, χωρίς να έχει παραπονεθεί κανείς μέχρι σήμερα.

 

Ο μάνατζερ του Eminem, Paul Rosenberg, έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο αρνήθηκε να απολογηθεί, αλλά τουλάχιστον προσφέρει μία εξήγηση για το περιστατικό, λέγοντας ότι επρόκειτο για ηχητικά εφέ από πυροτεχνήματα και όχι για κρότους από πυροβολισμό.

 

«Χρησιμοποιεί αυτό το εφέ στις ζωντανές εμφανίσεις του – όπως και εκατοντάδες άλλοι καλλιτέχνες- για περισσότερα από 10 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των προηγούμενων εμφανίσεών του σε αμερικανικά φεστιβάλ το 2018, χωρίς παράπονα», τόνισε.

 

 

Πηγή: hit-channel.com

Αφήστε το σχολιό σας!