Ο Mike Shinoda μιλά για το μέλλον των Linkin Park χωρίς τον Chester Bennington

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του Chester Bennington, το μέλλον των Linkin Park παραμένει αβέβαιο και το κοινό τους αναρωτιέται εάν πρόκειται να συνεχίσουν ή όχι χωρίς τον αξέχαστο τραγουδιστή που έβαλε τέλος στη ζωή του στις 20 Ιουλίου 2017.

 

Ο Mike Shinoda μίλησε για την επόμενη μέρα του συγκροτήματος. Όταν ερωτήθηκε εάν η ροκ μπάντα θα προχωρήσει παρακάτω, ο Shinoda απάντησε: «Δεν ξέρω. Αυτή είναι η σημαντική ερώτηση, σωστά;»

 

«Το έχω πει και προηγουμένως, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν απαντήσεις σε αυτό το σημείο. Θα ήταν καταπληκτικό εάν υπήρχαν. Θα ήταν πραγματικά εύκολο», συνέχισε.

 

Ο Mike Shinoda εξήγησε πώς αισθάνονται τα μέλη των Linkin Park και τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

 

«Εάν κάποιος έρθει και πει, “hey, Linkin Park, θέλετε να κάνετε ένα show στη Γερμανία;”, τότε θα πρέπει να το συζητήσουμε με όλα τα παιδιά και θα υπάρξει ένας που θα πει “δε θέλω να το κάνω” και ένας άλλος πει “δεν ξέρω, ίσως, ίσως δε θα έπρεπε να το κάνουμε” και δύο άλλοι θα πουν “πρέπει σίγουρα να το κάνουμε”», περιέγραψε.

 

«Μετά θα υπάρξουν ανησυχίες. Όλος αυτός ο θόρυβος, που δεν είναι κάτι το οποίο μπορώ να διαχειριστώ αυτή τη στιγμή και δεν επηρεάζει κάποιον άλλον. Ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να είναι η ακραία άποψη ή η φωνή μειοψηφίας σε κάτι, αλλά σίγουρα χρειάζομαι περισσότερη απλότητα όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων.»

 

Ο 41χρονος καλλιτέχνης μιλησε εγκωμιαστικά και για τις φωνητικές ικανότητες του Chester Bennington:

 

«Ένα πράγμα που μου αρέσει να υπενθυμίζω στον κόσμο, είναι ότι ήταν προικισμένος από τη φύση του με τον τρόπο που ερμήνευε με τη φωνή του, συγκεκριμένα. Είχε μία φωνή παγκοσμίου κλάσης, μοναδική στο είδος της, προφανώς. Εάν δεν το γνωρίζατε, θα μπορούσε βασικά να τραγουδήσει οποιοδήποτε είδος (μουσικής), οποιοδήποτε τύπο τραγουδιού που θα του έδινες, εκτός από hip-hop.»

 

 

Πηγή: hit-channel.com

Αφήστε το σχολιό σας!